Open Podium

Koop kaarten

Het Meezingkoor verleent medewerking aan het jaarlijkse Open Podium in Theater aan de Slinger in Houten. Op zondag 22 september (14 uur) is er in de grote zaal van het theater een interactieve editie van dat Open Podium.

De tien finalisten brengen hun eigen songs ten gehore, maar tussen al deze muzikale talenten door is er ook een podium voor u als publiek. Tom Ruijfrok van het Meezingkoor begeleidt de bezoekers op geheel eigen wijze in een stuk of tien bekende popsongs. Kunt u niet zingen? Zing dan mee! Kunt u wel zingen? Dan ook!

Aansluitend is er vrij dansen op verschillende stijlen muziek, georganiseerd door de Danssalon. Kortom: een middag met muzikaal talent, lekkere muziek, spontane meerstemmigheid en veel dansgeluk. En dat allemaal natuurlijk in een uiterst vrolijke sfeer.

De tien te zingen nummers worden begin september bekend gemaakt.

Koop kaarten