Op zondag 8 november (14.30 uur) staat er iets bijzonders te gebeuren in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen: het Meezingkoor komt dan voor het eerst in dit gezellige theater en dat betekent een middag vol muziek en plezier! Je kunt deze middag meezingen met allemaal bekende liedjes over de herfst, die je ook nog eens zelf kunt kiezen door middel van een enquête.

Het Meezingkoor is bedoeld voor iedereen die wil zingen en plezier wil hebben in het maken van muziek. Koor- of zangervaring is niet vereist, want het Meezingkoor is er voor iedereen!

Het Meezingkoor is een initiatief van Tom Ruijfrok, die een ruime ervaring heeft als muziekdocent, pianist, dirigent en koorzanger.

Tom heeft voor deze middag een lijst met 40 nummers samengesteld, over alles wat de herfst zo aantrekkelijk maakt: regen, wind en storm! In de enquête hieronder mag je aangeven welke van die nummers je op 8 november zou willen zingen. De tien populairste nummers worden op 8 november ingestudeerd en aan het eind nog eens integraal doorgezongen. Een uitvoering zonder publiek, zeg maar.

Kaarten voor deze middag kosten 10,50 euro en zijn vanaf begin mei te koop.

Maar wat gaan we dan zingen op 8 november? Dat kun jij mede bepalen door middel van onderstaande enquête! En herken je alle nummers niet direct? Beluister ze hier dan even.